bakkerij hilvers

Geslaagde bijeenkomst bij Bakkerij Hilvers

Dat iedereen iets met brood en banket heeft bleek wel op de bijeenkomst bij Bakkerij Hlivers. Een bijeenkomst weer anders dan alle anderen. De aftrap was de rondleiding door de bakkerij verzorgt door André en zoon Wouter. Wouter werkt naast zijn eigen bedrijf 30 uur in de bakkerij. Daarnaast zijn er nog 2 zoons van André die gezamenlijk (3) de ambitie hebben het bedrijf op een later moment over te nemen. Hilvers, een bakkerij die bewuste keuzes maakt. Er bijvoorbeeld bewust voor kiest de zondag gesloten te zijn. Bewust ervoor kiest om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een arbeidsplaats te bieden. Bewust ervoor kiest extra broden te bakken voor de voedselbank. Bewust ervoor kiest om alles wat aan etenswaar overblijft, een bestemming te geven. En er ook voor kiest om op de bijeenkomst met alle directieleden en 2 van de 3 opvolgers aanwezig te zijn. Niet eerder werden er zoveel en uiteenlopende vragen gesteld door de deelnemers.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail