Aan welke inbreng heeft u behoefte?

Gelders Familiebedrijven Gilde

”Beste familiebedrijven, waarmee kunnen we u van dienst zijn? Aan welke inbreng tijdens de themabijeenkomsten met onze kennispartners heeft u behoefte? Welke thema’s wilt u met collega familiebedrijven bespreken tijdens de besloten ronde tafel gesprekken?”

Komende periode gebruikt het Gilde om samen met haar Kennispartners de planning voor het komend jaar op te stellen. Onze Kennispartners beschikken over de nodige kennis die zij graag met u willen delen. Dat kan zijn op de terreinen van financiering, bedrijfsopvolging, verduurzaming, regelgeving, bedrijfscontinuïteit etc. Voor deze thema’s kunt u een beroep doen op ABNAMRO Bank, Mazars accountants en fiscalisten, Dirkzwager Advocatuur/Notariaat/Fiscaliteit, Bright Groep voor HRM en leiderschapsvraagstukken en CFO Capabel voor interim oplossingen op directieniveau.

Om deze kennis zo eenvoudig mogelijk, laagdrempelig en praktijkgericht te kunnen aanbieden horen wij graag van u welke thema’s u in het bijzonder interesseren? Welke vraagstukken wilt u graag besproken hebben? Samen met één of meerdere Kennispartners tijdens één van onze Themabijeenkomsten of nog liever tijdens een Ronde Tafel bijeenkomst met uitsluitend collega-familiebedrijven.

Schroom niet en stel u vraag. Wij zijn u graag van dienst. Een reactie zien we graag tegemoet op info@geldersfamiliebedrijvengilde.nl

Hartelijke groet,

Hans Wennekes/Ben van Moerkerk