Aanmelden voor Ronde Tafel 18 februari

Ronde Tafel - Bedrijfsovernames

Volgende week dinsdag organiseert Het Gelders Familiebedrijven Gilde een Ronde Tafel bijeenkomst rondom het thema ‘bedrijfsovernames’. Aanmelden is nog mogelijk!

Multi ondernemer Remco Vos vertelt op 18 februari zijn verhaal hoe hij van één vrachtwagen, die hij van vader voor zijn verjaardag kreeg, is gekomen tot een conglomeraat van logistieke bedrijven. Waarmee men als groupage vervoerder in de Benelux, Duitsland en Frankrijk actief is. Hij beschikt over vestigingen in Venray, Nijmegen en het Belgische Genk. Met meer dan 600 medewerkers en ruim 50.000 vierkante meters aan warehouses. De recente aankoop van 150 MAN trucks behaalde de landelijke pers. Ondanks deze duizelingwekkende cijfers, dan hebben we het niet eens over de behaalde omzet, blijft hij een ondernemer met twee voeten op de vloer en draagt hij collega familiebedrijven een warm hart toe waarbij hij altijd bereid is kennis en middelen te delen.

Zijn persoonlijke verhaal is zeer boeiend en laat ook zien dat ondernemen, en zeker binnen het familiebedrijf, niet vanzelf en zonder tegenslagen gaat.

Remco is een geanimeerd spreker die op 18 februari geen eenzijdig verhaal vertelt. Juist de Ronde Tafel bijeenkomsten bieden de mogelijkheid om als DGA’s en beoogd opvolgers van gedachten te wisselen over zaken als overnames, de rol van financiers, internationalisering, collegiale samenwerking en sponsoring van een landelijk voetbalteam.

Remco is sinds enige tijd ook de voorzitter van het bestuur van het Gelders Familiebedrijven Gilde.

De Ronde Tafel bijeenkomsten bestaan uit maximaal 10 andere DGA’s van Gelderse familie bedrijven en is gratis toegankelijk voor deelnemers van het Gilde.