Familiebedrijven Award 2020 / 2021 ook online

award 2021

AWARD het Beste Familiebedrijf van Gelderland 2020 / 2021

Met winnaars als Hilvers Bakkers (2018) en DKC Totaaltechniek (2019) heeft de verkiezing van het beste familiebedrijf van Gelderland aangetoond nu al een vaste plek te hebben in het Gelderse ondernemerslandschap. Ook de verschillende finalisten vinden de competitie belangrijk al is het maar vanwege de groeiende aandacht voor het fenomeen familiebedrijf. Nog meer zijn zij zich bewust van het gegeven dat naast gezonde cijfers en het vermogen om te vernieuwen ook de aandacht en zorg voor omgeving en medemens van groot belang is. De jury, bestaande uit ondernemers en op familiebedrijven betrokken specialisten, toetst vooral op deze drie pijlers.

Ruim 70 genomineerde bedrijven

Voor 2020-21 is er door de jury een keuze gemaakt uit ruim 70 genomineerde bedrijven. De nominaties heeft het Gilde ontvangen van collega ondernemers, de lokale gemeente, provincie Gelderland en ook klanten en relaties. De overblijvers, de finalisten, zijn allen door de jury bezocht.

De finalisten

Voor 2021 is men uitgekomen op de volgende 5 bedrijven:
Huisman E-tech, Van Werven Infra & Recycling, Von Gahlen, Hooijer Renkum en Lagemaat BV. Op 24 november zal bekend worden welk bedrijf zich het beste familiebedrijf van 2021 mag noemen. De bekendmaking wordt elk jaar in een feestelijk jasje gegoten waarbij ook enkele sprekers inhoudelijke thema’s, gerelateerd aan het familiebedrijf, belichten.

Ook online te volgen

Dit jaar is een veilige omgeving gecreëerd waar een beperkt aantal bezoekers live kan meemaken wie de winnaars zijn. Daarnaast wordt via deze link de bijeenkomst online en live uitgezonden.

Programma

Bekijk hier het programma voor de feestelijke uitreiking op 24 november:

14:00 Officiële start, opening door Roelof Hemmen (tv en radiopresentator, moderator)
14:30 Ralph Wessels – vermogensbeheer / Chief Investment Strategist ABNAMRO – thema: investeren in zeer onzekere tijden
15:00 Korte pauze
15:30 Presentatie: Marinka Nooteboom – CEO Koninklijke Nooteboom Trailers en Zakenvrouw van het jaar 2022 (Prix Veuve Clicquot Bold Woman Award) – thema:  het familiebedrijf in corona tijden
16:00 Presentatie genomineerden doorlopend (films)
16:30 Uitreiking Award door Hans Biesheuvel; oud voorzitter MKB Nederland en Co founder ONL voor ondernemers
17:45 Sluiting