Bezoek aan Royal Kaak in Terborg

Bezoek aan Royal Kaak

Het Gilde bracht donderdag 29 juni een bezoek aan het 175 jaar oude familiebedrijf Kaak in Terborg. Een fantastisch bedrijf dat zich bezig houdt met de productie van bakkerijmachines welke wereldwijd worden afgezet.

De ontvangst door Jan Kaak, directeur / eigenaar was niet alleen hartelijk maar eveneens voor sommigen van ons een eyeopener over de mate waarin Achterhoekse bedrijven met elkaar, en met kennisinstellingen en onderwijsgroepen, samen werken.

Het innovatieve vermogen werd nogeens door Lodewijk van de Borg (CEO) benadrukt. Kaak schuwt experimenten niet getuige en investering in een “metal 3D printer” welke de meest wonderlijke producten maakt. Het innovatieve vermogen van Kaak maakt hen tot een aantrekkelijke werkgever voor hoger opgeleiden. Anderzijds kent het bedrijf een sterke sociale bewogenheid en worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet vergeten en is er voor hen ook plaats. Het beleid van het bedrijf wordt gekenmerkt door een no nonsense benadering waarbij de bekende 17 Social Development Goals van de Verenigde Naties het vertrekpunt vormen.

Bent u een familiebedrijf en wilt u ook eens een bijeenkomst van het Gilde bijwonen? Houd onze agenda in de gaten en meld u zich tijdig aan.

Bekijk hier een sfeerimpressie:

Deze slideshow vereist JavaScript.