Bijeenkomsten 2017 – Gelders Familiebedrijven Gilde

bijeenkomsten 2017

De bijeenkomsten voor 2017 zijn voor het grootste deel al ingevuld. Met enkele familiebedrijven zijn we nog in gesprek over de inhoud van de bijeenkomst en de exacte data.

Op dinsdag 4 april zijn we vanaf 15.30 uur te gast bij DKC (Bijsterhuizen 30, Wijchen). Onze gastheer, Frank Dekkers, geeft ons een kijkje in de keuken van dit familiebedrijf. Het beloofd wederom een openhartig en voor velen herkenbaar verhaal.

Ook is al definitief: Visser transport uit Duiven, het bedrijf van Marcel Visser, tevens lid van de Raad van Advies, is onze gastheer op 15 juni.

In september zijn we te gast bij Barenbrug, de graszaden leverancier, de exacte datum zal zo spoedig mogelijk via de nieuwsbrief en op deze site gecommuniceerd worden.

In het vierde kwartaal zullen we te gast zijn bij MHB, meer informatie volgt later.

De van Kessel Groep het bedrijf van Rob en Frans van Kessel, is eveneens gastgever in het nieuwe jaar. Ook daar volgt spoedig nadere informatie over.

Naast de vier reguliere bijeenkomsten in 2017, organiseren we in Neede bij het bedrijf van Robert en Harry Niemeijer, Elite salades en snacks, een bijzonder evenement. Bijzonder vanwege het gewijzigde tijdstip, in de ochtend maar ook vanwege het thema.

Houd onze agenda in de gaten!