CFO Capabel nieuwe partner Gilde

CFO Capabel

Graag introduceren wij CFO Capabel als nieuwe partner van het Gilde. Met de komst van CFO Capabel is de cirkel van ondersteunende partners rond. Onze deelnemers kunnen met CFO Capabel in een vertrouwde ambiance sparren over de nut en waarde van een op te richten Raad van Advies of RvC. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om als het ware ‘buiten naar binnen te halen’. Zo kan er op geheel andere wijze gekeken worden naar de huidige bedrijfsvoering, familieaangelegenheden en mogelijkheden om te innoveren. Daarnaast kan CFO Capabel familiebedrijven helpen bij het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendigheid. Dat doen zij door de inzet van pragmatische en gedreven CFO’s op parttime basis. Zij werken met een vaste pool van adviseurs die een gedegen opleiding en ruime werkervaring hebben.

GFG CFO Capabel nieuwe partner
Foto: links Ben van Moerkerk (Gilde), rechts Dick Tool (CFO).

Al onze partners voorzien in een laagdrempelige toegang tot specifieke kennis en waar mogelijk hulp. Zo biedt CFO Capabel de deelnemers van het Gilde een gratis Compact Scan aan. Dit is een organisatiebrede scan om het verbeterpotentieel vast te kunnen stellen. Dit op de werkvelden: strategie, financiële gezondheid, effectieve organisatie en in-control zijn. Daarnaast is er voor de deelnemers een kosteloos adviesgesprek bij de inrichting van een Raad van Advies of een Raad van Commissarissen.

Peter Waterman (peter.waterman@cfocapabel.nl) en Dick Tool (dick.tool@cfocapabel.nl) zijn de twee vaste contactpersonen binnen het Gilde.

Partners Gilde

Ook de andere (kennis)partners van het Gilde leveren regelmatig relevante informatie aan voor onze website en de besloten community. Tijdens de georganiseerde themabijeenkomsten verzorgen de (kennis)partners ieder vanuit de vakinhoudelijke expertise jaarlijks één of meerdere workshops.

Dirkzwager Legal & Tax biedt de deelnemers van het Gilde een gratis adviesgesprek aan over een juridisch onderwerp in het kader van het familiebedrijf. Ook bieden zij een gratis lidmaatschap aan van de juridische bibliotheek van Dirkzwager.

KplusV biedt deelnemers een gratis eerste strategiesessie aan (3-4 uur). Normaliter is slechts de intake van ca. één uur gratis en is de rest betaald (a €150/uur).

Mazars biedt deelnemers een gratis second opinion op fiscale aangelegenheden en de eigen Quickscan voor optimalisatie van werkprocessen aan.

ABN AMRO Bank biedt een gratis deelname aan de Business Innovation Workshop (2-daagse) waarbij verdieping wordt gemaakt op verduurzaming in het businessmodel. Tevens vrijblijvende en kosteloze informatiegesprekken over financiering van een overname, over vermogensstructurering, estate planning, beleggen, financieren van zowel de eigen woning als commercieel verhuurd vastgoed.

We toosten op een vruchtbare samenwerking!