De natuur als inspiratie

de natuur als insipiratie

De natuur als inspiratie

Bright heeft de ervaring dat de natuur een zeer belangrijke en impactvolle inspiratiebron is.

Leren vanuit de waarneming, het vol instappen met je zintuigen in een prachtige context zorgen ervoor dat leren en ontdekken van je natuurlijke potentieel en verlangen een impactvolle en duurzame ervaring worden.

Met de natuur als inspiratiebron, leermeester en spiegel leer je je eigen natuur kennen, waardoor je beter in verbinding staat met jezelf, je omgeving en je vanuit natuurlijk leiderschap keuzes maakt die kloppen. Er komen thema’s aan de orde die vaak onbesproken blijven. Een onvergetelijke reis gericht op persoonlijke groei. Een investering in jezelf.

Om jou deze inspiratiebron te laten ervaren, organiseert Bright Inspiratie wandelingen en Leadership Trails.

Inspiratie wandeling

4 keer per jaar organiseert Bright Inspiratie wandelingen in de natuur. In lijn met de ontwikkeling van de seizoenen. Tijdens deze wandeling wordt een bijzonder thema of vraagstuk uitgelicht. Hiermee gaan we in een inspirerende omgeving aan de slag. Door middel van vragen, luisteren en rust laten we nieuwe inzichten ontstaan.
Zo staat er op 1 juli een wandeling gepland in de omgeving van Arnhem. Het thema van deze wandeling is de zomer. In de zomer neem je de tijd om af te schakelen en te genieten van alles en iedereen om je heen. Wat heb jij nodig om echt tot rust te komen? Waar geniet jij het meest van in de zomer? Dat zijn vragen waarmee we op pad gaan, waardoor inzichten ontstaan die bijdragen aan jouw groei.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze Inspiratie wandeling. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar office@bright-inc.nu of via de website:
https://brightgroup.nu/aanbod/inspiratie-wandeling/

Leadershiptrails

Bright organiseert Leadership Trails naar o.a. Zuid-Afrika, Rwanda, Zuid-Frankrijk en De Veluwe. Met de natuur als inspiratiebron leer je je eigen natuur kennen, waardoor je beter in verbinding staat met jezelf, je omgeving en er natuurlijk leiderschap ontstaat.

Tijdens de trails ervaar je het programma en proces dat is gebaseerd op de Theory-U van Jospeh Javorski. Je gaat ook op reis door vanuit je hoofd te gaan naar voelen en je zintuigen te activeren, waardoor je ontdekt wat je nog meer aan potentie bezit. Het programma is meer dan een trail – je tekent in op een persoonlijk ontwikkelprogramma.

Dit jaar staan er Leadership Trails naar Zuid-Afrika en Oostenrijk op de agenda. Bekijk voor meer informatie onze website: https://brightgroup.nu/bright-executives/leadership-trails/

Leadership Trail in Marataba (Zuid-Afrika): kennismaken met de wildernis

Van 4 tot 12 november vertrekken wij naar Marataba in Zuid-Afrika, waar je de magie van de natuur kunt ervaren. De magie van de natuur heeft een bijzondere en duurzame impact op je persoonlijke en professionele functioneren. Hoe vaak komt het voor dat je allerlei gedachten hebt die leiden tot druk? Hoe vaak komt het voor dat je bedenkt wat er mis kan gaan? Wij zijn niet die gedachten.

Tijdens de trail in Zuid-Afrika geven we gekscherend wel eens aan ‘laat tijdens een nightwatch de wilde dieren niet in je hoofd komen’. Met andere woorden maak je niet druk over wat er kan gebeuren. Het bijzondere is dat op zo’n moment angst plaatsmaakt voor alertheid en je echt in het moment bent en als je moet handelen, dit ook doet.

Gletsjertrail in Pitztall (Oostenrijk): Leadership Trail op hoogte

Van 11 juli t/m 16 juli organiseren wij een zeer inspirerende trail in het Pitztall in Oostenrijk. Waar we op hoogte, zeven dagen van hut naar hut bewegen, samen met een gids. Waarbij ontspanning, inspanning, vergezichten en inzichten elkaar combineren. Het wandelen op een gletsjer brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Hoe voel jij je als jij je op glad ijs bevindt? Kun jij vertrouwen in de groep hebben dat je door middel van samenwerking het einddoel behaald?

Wil je meer informatie over de Leadership Trail van Bright, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met Marco Verhagen:
https://brightgroup.nu/bright-executives/leadership-trails/#sparringssessie