Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groei en groeistrategie – bijeenkomst op 5 oktober bij Barenbrug

5 oktober 2017 @ 15:30 - 19:00

gfg barenbrug nijmeegs ondernemer

Bij Barenbrug draait het toch vooral om gras, gras en nog eens gras. Barenbrug-grassen vind je op prestigieuze evenementen, zoals de Olympische Spelen, het WK- en het EK-voetbal. Maar ook in achtertuinen, op akkers, voor veehouderij, voor paardenfokkerij etc.

De Koninklijke Barenbrug Groep houdt zich wereldwijd bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van graszaden. Ook behoren de productie en marketing en sales van graszaad tot hun kernactiviteiten.

Onze gastheer, Bastiaan Barenbrug, geeft leiding aan De Koninklijke Barenbrug Groep. Het bedrijf is opgericht in 1904 en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend familiebedrijf met de hoofdvestiging in Nijmegen. Barenbrug is de tweede speler in de wereld als het gaat om gras en levert met haar graszaden een substantiële bijdrage aan het oplossen van het wereldvoedselprobleem. Barenbrug’s innovaties dragen bij aan een betere melk- en vleesproductie. Daarnaast zorgt Barenbrug voor duurzame en perfect bespeelbare voetbalvelden en golfbanen, waarbij aandacht is voor vermindering van de CO2 uitstoot en het gebruik van kostbaar water.

De Groep bestaat uit 18 vestigingen en 14 onderzoekslocaties in alle grote klimaatzones. Er werken 715 werknemers die gezamenlijk een omzet behalen van €250mln.

Aan de basis van deze onderneming ligt een uitgekiende groeistrategie die laat zien hoe en in welke richting de onderneming zich beweegt. Want “groot in gras wordt je niet van de een op de andere dag”.

Bastiaan Barenbrug vertelt ons 5 oktober op inspirerende wijze hoe het familiebedrijf uitvoering heeft gegeven aan – en nog steeds doet – aan de verdere groei. Daarbij wordt ook het thema Maatschappelijke Verantwoordelijkheid aangestipt.

De inloop is weer vanaf 15.30 uur. Bastiaan begint zijn verhaal om 16.00 uur. Daarna leidt hij ons rond binnen zijn bedrijf. De borrel begint om 18.00 uur en zoals gebruikelijk sluiten wij om 19.00 uur af.

Ook het Gilde wil groeien! Dus kennen jullie iemand uit een familiebedrijf die goed bij de club past, laar het ons weten. Maar ook als jullie goede ideeën hebben om onze groei verder te realiseren horen wij het graag.

Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor familiebedrijven.

[contact-form-7 id=”1230″ title=”Aanmelding bijeenkomst”]

Gegevens

Datum:
5 oktober 2017
Tijd:
15:30 - 19:00

Organisator

Gelders Familiebedrijven Gilde

Locatie

Barenbrug
Stationsstraat 40
Nijmegen, Gelderland 6515AB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie