Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Familiebedrijven Award 2019

20 november 2019 @ 18:00 - 23:59

Graag nodigen wij u uit voor de feestelijke bijeenkomst waarin de winnaar en finalisten van de verkiezing van het Beste Gelderse Familiebedrijf bekend worden gemaakt.

Naast deze bekendmakingen zullen er ook een aantal interessante sprekers het programma complementeren waaronder Christianne van der Wal, gedeputeerde Provincie Gelderland en landelijk voorzitter VVD. Sebastiaan van der Meer, CEO van Sendo Shipping, spreekt over toekomstbestendige bedrijven die ‘vergroenen’ voor mens, dier en milieu. Han Mesters, sector banker van ABNAMRO, bespreekt een stelling: Innovatie moet, maar hoe ver durft u als familiebedrijf te gaan!

De jury van 2019 bestaat uit de volgende ondernemers en bestuurders:
Wilma Hilvers (Hilvers Bakkers), de winnaar van de Award 2018, Remco Vos (dga van oa Vortex) voorzitter van het bestuur, Rob Banken van Banken Champignons, Daisy Vliegenthart Statenlid provincie Gelderland, Martin Ruiter van Qing en voorzitter van VNO NCW en Marius Prins ceo van Oost NL.

Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur Quote en programmamaker van het televisieprogramma De Opvolgers is tijdens deze avond de gastheer.

De familie de Vries van Landgoed Groot Warnsborn zal een verrassende en vooral culinaire maaltijd presenteren. De avond wordt in zijn geheel omlijst door het zeer muzikale Doppler Trio.

De bijeenkomst is op 20 november 2019, de inloop is vanaf 18.00 uur en we beginnen met het programma om 19.00 uur. Het adres is Bakenbergseweg 277, 6816 VP Arnhem.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
20 november 2019
Tijd:
18:00 - 23:59
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Landgoed Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
Arnhem, Gelderland 6816 VP Nederland
+ Google Maps