Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatie en leiderschap – bijeenkomst op 28 november bij MHB

28 november 2017 @ 14:30 - 18:00

MHB stalen ramen deuren en gevels

De volgende bijeenkomst van het Gilde vindt plaats op dinsdag 28 november bij MHB in Herveld. Dit bedrijf heeft eveneens een eigen kijk op organisatieontwikkeling en doet dat enkele eeuwen. Daarmee is het één van de oudste familiebedrijven net Nederland.

“Het op 3 na oudste familiebedrijf in Nederland … en inmiddels een succesvolle internationale onderneming!”

MHB is een innoverende onderneming die al meer dan 350 jaar bestaat. Het MHB van vandaag biedt werkgelegenheid aan ruim 200 medewerkers op het hoofdkantoor in Herveld en op haar moderne productielocaties. Uniek is het feit dat wij zowel nieuwe profielsystemen ontwikkelen en produceren als ramen, deuren en gevels ontwerpen en monteren.

Innovatie is ons kernthema en prachtige gepatenteerde producten zijn binnen MHB ontstaan. Door succesvolle samenwerking met gekwalificeerde partners vinden ze over de hele wereld hun weg.

Onze visie

‘Meer Licht’ met prachtige stalen ramen en deuren, die daadwerkelijk meer licht doorlaten met de in-huis ontwikkelde superslanke stalen thermisch geïsoleerde profielen (de slankste ter wereld). Esthetiek en superieure eigenschappen op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid maken dat onze producten inmiddels wereldwijd worden geleverd.

‘Meer Licht’ staat ook voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn belangrijke thema’s die van grote invloed zijn bij de ontwikkeling van onze producten: lage energiekosten voor u als klant, duurzame materialen (100% gerecycled staal) en zeer weinig afval zijn het resultaat. Elk jaar een stukje meer duurzamer produceren is onze doelstelling. Graag leren we samen met u verder op dit gebied.” (website MHB)

De neven Mark en Remko Mathijssen zullen de leden van het gilde deze middag meenemen in hun visie en strategieën m.b.t groei en continuïteit. De verdere invulling van het programma wordt binnenkort gedeeld.

Link naar film Bauhaus en MHB: https://www.youtube.com/watch?v=dlagRmwRoYQ

Deelname is gratis voor leden van het Gilde. Voor familiebedrijven die nog geen lid zijn van het Gilde bestaat de mogelijkheid om als gast of introducee kennis te maken met het Gilde. Neem daartoe vooral contact op met ons.

Gegevens

Datum:
28 november 2017
Tijd:
14:30 - 18:00

Locatie

MHB
Onderstalstraat 3
Herveld, Gelderland 6674ME Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0488-451951
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Het Gilde