Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Lunchbreak! Schuif aan tafel tijdens de gratis online talkshow

16 juli @ 12:00 - 12:45

online webinar

Arbeidsrecht en strategisch management binnen familiebedrijven in roerige tijden.

Ga in gesprek met René Timmer, Buby den Heeten en Hubert Tromp. Allen zijn autoriteit binnen hun vakgebied.

Hoe houden we ons familiebedrijf op koers in deze roerige tijden?

Elke ondernemer heeft op een of andere manier te maken met de gevolgen van COVID-19 op de bedrijfsvoering. Positief of negatief. We merken dat het ondernemers bezighoudt. Tijdens de talkshow legt tafelheer Ben van Moerkerk in ongeveer 25 minuten de meest prangende vragen en actuele ontwikkelingen over arbeidsrecht en strategisch management aan zijn gasten voor. René Timmer is director, business advisor bij Mazars en docent van het jaar aan de Nyenrode Business Universiteit. Buby den Heeten als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en partner bij Dirkzwager. Hubert Tromp is vierde generatie Smaakmaker bij Gasterij de Arend uit Winssen en heeft in zijn onderneming dagelijks te maken met de gevolgen van COVID-19.

Welke uitdagingen ervaart u?

Tijdens de talkshow is er ruimte voor interactie. Uw vragen en uitdagingen op het gebied van arbeidsrecht en strategisch management legt u voor aan topspecialisten. Bent u DGA of bestuurder van een familiebedrijf? Maak gebruik van deze unieke kans en meld u aan.

Deze kennissessie wordt u aangeboden door het Gelders Familiebedrijven Gilde en partners van het Gilde: Mazars en DirkZwager Legal & Taks.

Deelname aan de online Talkshow is gratis. Er zijn maximaal 250 plekken beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u een link.

Gegevens

Datum:
16 juli
Tijd:
12:00 - 12:45
Evenement Categorie:

Locatie

ONLINE

Organisator

Gelders Familiebedrijven Gilde