Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Netwerkbijeenkomst CCV samen met ABN Amro MeesPierson

5 juli @ 16:30 - 20:00

Op 5 juli zijn we in Arnhem te gast bij Enny van de Velden van CCV. Het thema van de netwerkbijeenkomst is strategische innovatie binnen familiebedrijven. Bij CCV staat innovatie middels samenwerking met veel partijen hoog op de agenda. Dit komt ook terug in de nieuwe branding die eind september is gelanceerd. Als internationale speler heeft het bedrijf een groot deel van haar succes te danken aan het vermogen om de vraag van haar klanten te vertalen naar nieuwe betaaloplossingen. De wisselwerking tussen de uitdaging van de klant en de samenwerkingsverbanden, kennis en ervaring die de organisatie heeft, is voor CCV de sleutel tot innovatie. Enny vertegenwoordigt de tweede generatie Van de Veldens die het bedrijf met vestigingen in Nederland, België en Duitsland de toekomst inleidt. Reden genoeg om tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst met haar in gesprek te gaan.

Partner van Het Gilde ABN Amro MeesPierson zal ons bijpraten over de (on) mogelijkheden van de digitale Euro. Deze zal een aanvulling vormen op bankbiljetten en munten en voor Europeanen een extra betaalmiddel geven. De digitale experts Joris Dekker, Lars Landesberger en Pieter ten Cate zijn de specialisten binnen ABN Amro binnen de digitale transformatie.

Programma

  • 16.30 Inloop
  • 17:00 Aftrap
  • 17:05 Presentatie CCV: internationalisatie van de organisatie
  • 17:30 Pauze
  • 17.45 Presentatie ABN Amro
  • 18.10 Netwerkborrel met diner

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Netwerkbijeenkomsten organiseren wij 4 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven op de locatie van 1 vd familiebedrijven voor maximaal 50 personen.

Gegevens

Datum:
5 juli
Tijd:
16:30 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

CCV Group
Westervoortsedijk 55
Arnhem, Gelderland 6827 AT Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie