Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst bij Rotra

20 september @ 16:00 - 19:00

Graag nodigen we u uit voor de netwerkbijeenkomst bij Koninklijke Rotra in Doesburg op 20 september as.

Machiel en Harm Roelofsen hebben samen met hun team een zeer bijzondere transitie van het bedrijf doorgevoerd. Van een organisatie met een focus op vrachtwagens, logistieke centra en terminals is het nu een van de grootste online aanbieders met een krachtig digitaal platform voor wereldwijde zee- en luchtvrachtzendingen. Met 24/7 volledige procescontrole over de supply chain. Wat zijn de beweegredenen geweest voor deze ongelooflijk grote transitie, hoe is de overgang verlopen en wat kun je als familiebedrijf hier van leren?

Van Droom naar werkelijkheid!
Daarnaast zal Frans Budel, Bumé bouw en onderhoud, vertellen over zijn zeereis die hem 161 dagen weghield van zijn dagelijkse activiteiten binnen het familiebedrijf. Hij heeft hiermee een lang gekoesterde droom waargemaakt. Wat heeft Frans bewogen om deze reis te ondernomen en wat waren de gevolgen voor het bedrijf? Meer info op: https://www.globe40.com/

Uiteraard maken we er weer een feestelijke avond waar de inwendige mens goed verzorgd zal worden.

Introducees zijn van harte welkom, geeft u dat op het formulier aan? Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Netwerkbijeenkomsten organiseren wij 4 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven op de locatie van 1 vd familiebedrijven voor maximaal 50 personen. Deze bijeenkomsten zijn van 16:30 – 19:00. Inloop vanaf 16:00.

Gegevens

Datum:
20 september
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Rotra
Kraakselaan 5
Doesburg, 6981 HA Nederland
+ Google Maps