Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst bij Hesselink koffie

21 oktober 2021 @ 16:00 - 19:00

hesselink koffie en foundation

Primeur 

Graag nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst van het Gilde bij Hesselink Koffie, finalist van de Award het Beste familiebedrijf van 2019, in Winterswijk. Als een van de eersten zijn we uitgenodigd voor een rondgang door de nieuwbouw die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden. Koning Maxima ging ons voor afgelopen juni. 

Het thema van deze bijeenkomst is duurzaamheid. Naast het streven een gezonde onderneming op te bouwen voor het nageslacht staat duurzaamheid op verschillende vlakken centraal.

Als familiebedrijf en Hofleverancier benadert Hesselink Koffie koffieproductie- en bereiding al 130 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt. Koffie en familie zijn voor hen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze filosofie legt geen windeieren; vanuit 4 locaties wordt een groeiend aantal vooral zakelijke afnemers (waaronder de Hesselink ambassadeurs) bedient en geholpen bij het creëren van de beleving rondom het koffiemoment.

‘Van groen naar geluk’

Tijdens de nieuwbouw is alles in het werk gesteld om de geselecteerde groene koffieboon te transformeren naar een CO2-neutrale kop koffie. Energie opwekking, bedrijfsvoering en logistiek staan geheel in lijn met dit streven om daarmee te voldoen aan 17 van de Sustainable Development Goals en het Cradle to Cradle principe. Hesselink heeft daarmee de BREEAM-NL Excellent certificering weten te behalen.

Vanuit de Hesselink Koffie Foundation worden verschillende duurzaamheidsprojecten gesteund, zoals een zonne-energie project waarbij koffiegemeenschappen worden voorzien van duurzame stroomvoorzieningen of het Afrika Biogasproject waarbij biogasinstallaties in Oeganda, Kenia en Tanzania zijn gerealiseerd.

Graag nodigen wij u uit om samen met collega familiebedrijven de nieuwe situatie te beleven en van gedachten te wisselen over de wens en mogelijkheden van duurzaam en circulair ondernemen. 

Extra

De mogelijkheid bestaat om tussen 16.30 en 17.15 uur het koffiebrand proces live mee te maken. Geeft u deze mogelijkheid aan op het aanmeldformulier svp?

Programma

16.00-16.30 Ontvangst met kop koffie

16.30-17.15 Rondleiding door branderij: Live het productie proces ervaren.

17.15-18.00 Welkom en presentatie

18.00-19.00 Onder genot van borrel met hapjes netwerken met collega familiebedrijven.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Netwerkbijeenkomsten organiseren wij 4 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven op de locatie van 1 vd familiebedrijven voor maximaal 50 personen. Deze bijeenkomsten zijn van 16:30 – 19:00. Inloop vanaf 16:00.

Gegevens

Datum:
21 oktober 2021
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Hesselink Koffie
Rondweg Zuid 95
Winterswijk, Gelderland 7102 JD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie