Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Geannuleerd

Netwerkbijeenkomst bij crematorium Hart van Berkelland – geannuleerd

25 mei

logo berkelland

LET OP: dit evenement is geannuleerd

Namens de familie Brinkhorst nodigen we u graag uit voor de netwerkbijeenkomst op hun landgoed Het Aamschot in Haarlo. In 2019 behoorde de familie tot de 3 finalisten bij de verkiezing van het Beste Familiebedrijf van Gelderland. De jury was toen onder de indruk van de ‘persoonlijk aandacht, het streven naar duurzaamheid, sociaal ondernemen en voorlichting aan de jeugd. Maar ook de ongelooflijk mooie ambiance op het landgoed’. 

Tijdens de corona periode is de overdracht aan de tweede generatie, op de achtergrond gekomen. Het was alle hens aan dek om de gewenste aandacht en zorg te besteden om bijzondere uitvaarten te creëren met een zeer hoge mate van service en altijd ruimte voor de gasten. 

In 2011 is men gestart met het eerste crematorium in Zutphen, De Omarming, in 2017 is Hart van Berkelland in Haarlo geopend. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een derde locatie in Twello. Hoewel per regio uitvaartgebruiken verschillend zijn, onderscheiden de crematoria van de familie Brinkhorst zich ten opzichte van de grote landelijke spelers door een unieke landelijke sfeer en die bijzondere aandacht waardoor steeds maatwerk geleverd kan worden.

Net zoals bij vele familiebedrijven komt de personele aanwas voornamelijk vanuit de kring van familie en goede vrienden. Na 12 jaar wordt er nu gezocht naar verjonging binnen de teams, vooral jongeren met horeca opleiding en ervaring in gastvrijheidsbeleving. Gert al meer dan 40 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en zijn vrouw Sonja maken steeds meer ruimte voor Arjan en zijn toekomstige vrouw Amber die als tweede generatie met hulp van Mazars het roer gaan overnemen. Gezamenlijk nemen zij ons mee op 25 mei a.s. in de bijzondere geschiedenis van het bedrijf.

Programma

16.30 uur. Inloop

17.00 uur. Presentatie Gert en Arjan: Branding / opvolging / vier het leven 

17.30 uur. Rondleiding landgoed en panden (inclusief huidige verbouwing)  

18.30 uur. Maaltijd en netwerkborrel in de tuinkamer

20.00 uur. Afsluiting 

De inloop is vanaf 16.30 uur en we sluiten om 20.15 uur.

Netwerkbijeenkomsten organiseren wij 4 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven op de locatie van 1 vd familiebedrijven voor maximaal 50 personen.

Gegevens

Datum:
25 mei
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Hart van Berkelland
Het Aamschot 2
Haarlo, 7273PC Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie