Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst bij DKC Totaal Techniek

16 september 2021 @ 16:00 - 19:00

DKC Totaal Techniek

In september gaan we weer starten met de organisatie van netwerkbijeenkomsten. De mogelijkheden zijn dankzij de verruimingen weer gegroeid. Zo is er op donderdag 16 september een bijeenkomst bij het beste familiebedrijf van 2019; DKC Totaaltechniek.

Deze keer is er bijzondere aandacht voor de overnamestrategie van Frank en Roland Dekkers, zij hebben hiermee hun organisatie laten groeien tot ruim 250 medewerkers, bijna een verdubbeling.  De achterliggende gedachte en hoe dit overnameproces verlopen is, staan centraal. Ook bespreken we een belangrijk thema waar veel bedrijven op dit moment mee stoeien; employability. Hoe behoud en vind je de juiste medewerkers? Zeker in deze bijzondere tijden. Dit wordt weer een bijeenkomst waar de inhoudelijke kant van ondernemen binnen het familiebedrijf bekend wordt maar waar ook ruimte is om elkaar (opnieuw) te leren kennen.

Een bijzondere hap met drankjes zal door Jan Klaassen eetcafé uit Nijmegen worden verzorgd.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Netwerkbijeenkomsten organiseren wij 4 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven op de locatie van 1 vd familiebedrijven voor maximaal 50 personen. Deze bijeenkomsten zijn van 16:30 – 19:00. Inloop vanaf 16:00.

Gegevens

Datum:
16 september 2021
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

DKC Totaaltechniek
Bijsterhuizen 30-09
Wijchen, Gelderland 6604LP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie