Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde Tafel bijeenkomst – thema: groeien op buitenlandse markten

8 december 2020 @ 19:00 - 22:00

Ronde Tafel bijeenkomst

Uitnodiging Gelders Familiebedrijven Gilde

Remko Mathijssen, DGA van MHB uit Herveld, schuift tijdens de ronde tafel bijenkomst zijn neef Simon Mathijssen naar voren om u mee te nemen in de avonturen dat zij beleven op de Amerikaanse markt. Na successen in Europa zijn de VS een belangrijke afzetmarkt geworden. Simon, directeur van de divisie buitengevels, vertelt graag hoe MHB de export van stalen gevels in korte tijd vorm heeft kunnen geven. De verschillende buitenlanden voorzien nu al in 50% van de omzet van de Business Unit Buitengevels.

De ronde tafel bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor Gelderse familiebedrijven en hebben daarmee een besloten karakter waar volop ruimte is voor vragen en het delen van ervaringen.

Gezien de huidige corona maatregelen hebben wij besloten de bijeenkomst bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen in Arnhem te houden. Daar kunnen we in een veilige omgeving maximaal 8 gasten ontvangen.

Meld u snel aan, het aantal plekken is beperkt.

Ronde Tafel bijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor en door familiebedrijven. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8 – 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
8 december 2020
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon
026-4455912
Bekijk de site van Locatie