Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondetafel gesprek exclusief voor aspirant opvolgers – 12 juni

12 juni 2018 @ 18:00 - 21:00

Ronde Tafel bijeenkomst

EXCLUSIEF VOOR ASPIRANT OPVOLGERS

Uitnodiging Gelders Familiebedrijven Gilde

Op dinsdag 12 juni organiseert het Gelders Familiebedrijven Gilde een rondetafel gesprek exclusief voor de aspirant opvolgers. Aan tafel is plaats voor 10 deelnemers. De deelnemers krijgen alle ruimte om zaken met elkaar te bespreken die hij of zij belangrijk vinden.

Deze keer geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt. Vol = vol.

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat de de opvolging binnen familiebedrijven niet alleen de verandering van een nieuwe leider met zich meebrengt. De nieuwe leiders willen naast een ander leiderschap bijvoorbeeld ook het bedrijf anders managen. Of zij willen nieuwe strategie├źn introduceren. Maar ook innovatie staat bij veel aspirant opvolgers op de prioriteiten lijst. En daar bovenop blijkt dat veel aspirant opvolgers vinden dat hun familiebedrijf relatief voorzichtig opereert.
De aspirant opvolgers wil nieuwe markten betreden, misschien zelfs hierin investeren.
Kortom er speelt heel veel in de hoofden van de aspirant opvolgers.

Harm Spronk zal 12 juni de bijeenkomst starten met zijn verhaal. Op alle genoemde fronten heeft hij ervaring. Daarnaast is Harm een uitstekend verteller. Recentelijk heeft Harm zijn verhaal als gastdocent bij de HAN verteld. Het commentaar van de studenten: by far het beste college ever.

Na het verhaal van Harm kunnen jullie vragen stellen en zelf onderwerpen inbrengen. En blijkt dat de avond te kort is om alles te bespreken, plannen we een nieuw rondetafel gesprek voor jullie in. Wordt dus misschien vervolgd.

12 Juni starten we om 18.00 uur. Het rondetafel gesprek vindt plaats op het kantoor van het Gilde,
Oranjesingel 2 in Nijmegen. Wij sluiten rond 21.00 uur weer af. Als er plaats vrij is kan er op ons eigen terrein geparkeerd worden. Daarnaast zijn er veel parkeermogelijkheden in de buurt van ons pand. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Kennen jullie een bevriende aspirant opvolger waarmee je graag deelneemt aan dit rondetafel gesprek. Meld hem of haar dan ook aan.
Aanmelden kan door uw gegevens links op het aanmeldformulier in te vullen.

Het bestuur
Hans Wennekes
Ben van Moerkerk
Michel Matthijsse

[contact-form-7 id=”1230″ title=”Aanmelding bijeenkomst”]

Gegevens

Datum:
12 juni 2018
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

Gelders Familiebedrijven Gilde
Oranjesingel 2
Nijmegen, Gelderland 6511 NS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-51872153
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Gelders Familiebedrijven Gilde