Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst door Mazars – extern kapitaal in het familiebedrijf: een vloek of een zegen?

7 juni @ 19:00 - 21:00

mazars-rentall

Graag wijzen wij u op een bijzondere Themabijeenkomst op 7 juni aanstaande. Bijzonder omdat het gaat over Extern kapitaal in het familiebedrijf: een vloek of een zegen?

Extern kapitaal, vreemde ogen, pottenkijkers maar tegelijkertijd ook een mogelijkheid om versneld te groeien, een overname te financieren of vervroegd uit te treden en ruimte te maken voor de opvolgers.

Mazars specialisten Aron de Jong, Partner Deals & financing, en Joost Reefhuis, Director Deals & financing, nemen op 7 juni familiebedrijven mee in de verschillende financieringsopties tijdens de thema bijeenkomst die het karakter van een rond tafel gesprek heeft.
Welke mogelijkheden zijn er? Hoe waarborgt u de overdracht naar de volgende generatie en behoud u de zeggenschap binnen het familiebedrijf? Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan zij graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden; van lease oplossingen tot investeringsmaatschappijen. Heeft u vooraf al bepaalde vraagstukken die u graag wilt bespreken met collega familiebedrijven en de Mazars specialisten? Geef deze dan door tijdens uw aanmelding.

Zoals bekend vinden themabijeenkomsten bij het Gilde plaats in een kleine setting waardoor er veel gelegenheid bestaat voor interactie en openheid.

Als dit u interesse heeft gewekt, meldt u zich dan aan. Wilt u een introducee mee brengen, dat kan ook mits vooraf afgestemd.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Rentall
De Kazematten 21
Bemmel, 6681 CS
+ Google Maps