Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst door Mazars

13 oktober @ 19:00 - 21:00

Deze themabijeenkomst zal plaatsvinden bij Robbers en van den Hoogen met als thema: Extern kapitaal in het familiebedrijf: een vloek of een zegen?
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mazars.

Van lease mogelijkheden tot private equity oplossingen

Mazars specialisten Aron de Jong, Partner Deals & financing, en Joost Reefhuis, Director Deals & financing, nemen op 13 oktober familiebedrijven mee in de verschillende financieringsopties tijdens de thema bijeenkomst die het karakter van een rond tafel gesprek heeft.
Welke mogelijkheden zijn er? Hoe waarborgt u de overdracht naar de volgende generatie en behoud u de zeggenschap binnen het familiebedrijf? Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan zij graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden; van lease oplossingen tot investeringsmaatschappijen. Heeft u vooraf al bepaalde vraagstukken die u graag wilt bespreken met collega familiebedrijven en de Mazars specialisten? Geef deze dan door tijdens uw aanmelding.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
13 oktober
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gelders Familiebedrijven Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026-4455912
Bekijk de site van Locatie