Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst door ABNAMRO MeesPierson – goede doelen ondersteunen

13 december @ 19:00 - 21:00

abn amro

Hoe kan ik als familiebedrijf goede doelen ondersteunen, lokaal, landelijk of internationaal? Deze vraag wordt ook met regelmaat gesteld aan onze partner ABN Amro MeesPierson.

We zijn daarom verheugd dat we met hen een themabijeenkomst in de vorm van een ronde tafel gesprek kunnen organiseren op 13 december.

Filantropie Advies van ABN AMRO MeesPierson is er voor relaties die vragen hebben over de steun aan goede doelen. Zij begeleiden en informeren relaties, zodat zij met plezier hun maatschappelijke idealen kunnen waarmaken. Dit kan wanneer relaties beginnen met geven, maar ook wanneer een bestaande bijdrage opnieuw onder de loep wordt genomen.

‘’Wij willen relaties die met hun vermogen bijdragen aan een betere wereld informeren en inspireren, onder meer door kleinschalige bijeenkomsten te organiseren om ervaringen te delen en met ervaren filantropen van gedachten te wisselen’’.

Met deze unieke dienstverlening heeft het Filantropie Advies team ook dit jaar de ‘European Wealth Briefing Award 2023 for Philanthropy Offering’  prijs mogen ontvangen in Londen. ( https://www.abnamro.com/en/news/abn-amro-wins-prestigious-wealthbriefing-european-award-2023). De holistische benadering van het Filantropie advies team wordt geprezen door de juryleden: ‘’Een uitstekende inzending en verdiende overwinning’’. ABN AMRO toont aan dat zij een onderscheidende bank is, het belang van de klantrelaties centraal stelt en een betekenisvolle rol in de samenleving heeft. De bank staat voor een persoonlijke benadering in een digitale tijd.

Deze bijeenkomst wordt geleid door een specialist van ABN Amro en voorziet ruim in inspirerende voorbeelden.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026-4455912
Bekijk de site van Locatie