Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst door Mazars en Dirkzwager

15 november 2022 @ 19:00 - 21:00

mazars-dirkzwager

Deze themabijeenkomst zal plaatsvinden bij Robbers en van den Hoogen met als thema: De bedrijfsopvolging regeling.
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mazars en Dirkzwager.

Maak gebruik van deze unieke kans om tijdens één bijeenkomst zowel de juridische als fiscale onderwerpen van de opvolging in het familiebedrijf te bespreken met experts.
De bedrijfsopvolgingsregeling zal het hoofdonderwerp zijn van deze bijeenkomst. Het juridisch deel zal worden toegelicht door Marel Blaak en Klaas-Albert Veerbeek van Dirkzwager. Het gaat dan onder andere over het certificeren van aandelen, de werking van een STAK en de juridische afsplitsing. Het fiscale gedeelte zal Mazars verzorgen. Dounia de Jonge en Grietje Frederiks behandelen de schenkingsaspecten van de bedrijfsopvolgingsregeling.
Onze partners Mazars en Dirkzwager bieden ons inziens een unieke kans om binnen korte tijd de belangrijkste aspecten van opvolging te bespreken. Binnen de themabijeenkomsten is altijd voldoende ruimte voor vragen en staat vertrouwelijkheid voorop.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
15 november 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026-4455912
Bekijk de site van Locatie