Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst bij Robbers en van den Hoogen

17 mei 2021 @ 19:00 - 21:00

CFO Capabel

Deze themabijeenkomst zal plaatsvinden bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen in Arnhem en wordt geleid door CFO Capabel.

De afgelopen weken hebben wij aan de hand van artikelen op onze site diverse familiebedrijven aan het woord gelaten hoe zij een raad van advies binnen hun bedrijf hebben georganiseerd. Zo vertellen Bouw- en onderhoudsbedrijf Bumé, Royal Barenbrug en Robbers en van den Hoogen over hun uiteenlopende redenen om een raad te installeren. Wat zijn de voordelen, hoe kan ik de introductie het best aanvliegen en wat is de meerwaarde voor ons bedrijf?  Dit zijn vragen die we regelmatig horen bij familiebedrijven.

CFO capabel, die deze avond als partner van het Gilde organiseert, speelt regelmatig een rol bij de het realiseren van een RvA. Zij zullen aan de hand van enkele voorbeelden laten zien hoe dat kan. Zoals altijd kunnen we in een beperkte setting van onze themabijeenkomsten veel ruimte geven aan vragen en ook kunnen we stilstaan bij de bijzonder situatie van uw bedrijf.

Wij zien weer uit naar uw komst. Mede dankzij het beperkte aantal deelnemers kunnen we een vellige bijeenkomst faciliteren.

Bestuur en directie van het Gelders Familiebedrijven Gilde.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
17 mei 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026-4455912
Bekijk de site van Locatie