Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst door Mazars en Nysingh – de bedrijfsopvolgingsregeling

23 mei @ 19:00 - 21:00

mazars nysingh

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Mazars en Nysingh is op veler verzoek wederom gepland dit voorjaar.

Deze themabijeenkomst zal plaatsvinden bij Robbers en van den Hoogen in Arnhem met als thema: De bedrijfsopvolgingsregeling.

Maak gebruik van deze unieke kans om tijdens één bijeenkomst zowel de juridische als fiscale onderwerpen van de opvolging in het familiebedrijf te bespreken met experts.

De bedrijfsopvolgingsregeling zal het hoofdonderwerp zijn van deze bijeenkomst. Het juridisch deel zal worden toegelicht door Angelique Hommes en Femia van Wijk van Nysingh advocaten en notarissen. Het gaat dan onder andere over het certificeren van aandelen, de werking van een STAK en de juridische afsplitsing. Het fiscale gedeelte zal Mazars verzorgen. Grietje Frederiks behandeld schenkingsaspecten van de bedrijfsopvolgingsregeling.

Onze partners Mazars en Nysingh bieden ons inziens een unieke kans om binnen korte tijd de belangrijkste aspecten van opvolging te bespreken. Binnen de themabijeenkomsten is altijd voldoende ruimte voor vragen en staat vertrouwelijkheid voorop.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Robbers en van den Hoogen
Velperweg 23
Arnhem, Gelderland 6824BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026-4455912
Bekijk de site van Locatie