Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst door Nysingh – de klokkenluidersregeling

28 juni @ 19:00 - 21:00

nysingh

Op 28 juni zal een themabijeenkomst plaatsvinden bij advocaten- en notarissenkantoor Nysingh op haar vestiging in Arnhem met als thema: de klokkenluidersregeling en grensoverschrijdend gedrag.

In februari van dit jaar is de Wet bescherming klokkenluiders is in werking getreden. Op basis van deze nieuwe wet is een klokkenluider niet langer verplicht om eerst intern een misstand te melden maar kan hij dat ook meteen extern – bijvoorbeeld bij het Huis voor Klokkenluiders – doen. Daarnaast stelt de wet strengere eisen aan de interne meldregeling en is het benadelingsverbod en de groep personen die kan melden, uitgebreid. Het aanpassen van de klokkenluidersregeling is dus noodzakelijk. Femia van Wijk van Nysingh zal het belang van het hebben van een klokkenluidersregeling, de belangrijkste wijzigingen in de nieuwe wet toelichten. Ook zal zij in algemene zin de juridische aspecten van grensoverschrijdend gedrag vanuit werkgeversperspectief bespreken. Hoe doe je het als werkgever goed?

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen en kan dat binnen een vertrouwelijke setting.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan eenvoudig via het onderstaande invulformulier.

Themabijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door 1 van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Nysingh
Velperweg 10
Arnhem, 6824 BH
+ Google Maps