Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde Tafel bijeenkomst – thema: Optimaliseren van uw familiebedrijf voor de lange termijn

28 januari 2020 @ 19:00 - 21:00

Uitnodiging Gelders Familiebedrijven Gilde

Het thema van deze Ronde Tafel bijeenkomst zal zijn: “Optimaliseren van uw familiebedrijf voor de lange termijn”.

Samen met onze kennispartner Mazars staan we deze avond stil bij hoe de meeste waarde op de lange termijn gecreëerd kan worden. Mazars heeft onderzoek gedaan onder 72.000 Europese bedrijven waaronder familiebedrijven. Hieruit komen opmerkelijke conclusies naar voren waar we van kunnen leren! Hoe presteren vergelijkbare bedrijven in dezelfde en andere branches? Wat zijn nu echte succesfactoren om je bedrijf te laten groeien? Uiteraard zijn KPI’s oftewel Kritieke prestatie indicatoren, van belang zoals o.a. EBITDA, rendement op activa, liquiditeit en solvabiliteit. Maar net zo belangrijk voor een onderneming is het hebben van een koers, een visie, doelstellingen.

Tijdens de ronde tafel gaan we in gesprek over de verschillende familiebedrijven aan tafel om van elkaar te leren. In hoeverre bent u in staat goed te overzien wat er gebeurd en welke kant het bedrijf op moet? Of bent u vooral bezig met de dagelijkse aansturing en heeft u eigenlijk niet eens tijd om het grote geheel goed te kunnen overzien? Hoe doen andere familiebedrijven dit?

Soms is het goed om stil te staan bij de huidige situatie, in kaart te brengen waar je over vijf jaar wilt staan en te bepalen wat nodig is om dit te kunnen bereiken. Dit houdt je scherp als ondernemer.

Kees de Heus van Mazars neemt ons deze avond mee langs de onderzoeksresultaten en zal ons aan de hand van zijn praktijkervaring bij familiebedrijven en het door Mazars ontwikkelde Optimize programma laten zien hoe u op de lange termijn en dus op duurzame wijze uw familiebedrijf kunt voortzetten en optimaliseren.

De ronde tafel bijeenkomst bestaat uit maximaal 10 andere dga’s van Gelderse familiebedrijven en is gratis toegankelijk voor deelnemers van het Gilde.

Ronde Tafel bijeenkomsten organiseren wij 4 – 6 keer per jaar, exclusief voor en door familiebedrijven. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00 – 21:00 en hebben een omvang van 8 – 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
28 januari 2020
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Het Gilde

Locatie

Gelders Familiebedrijven Gilde
Oranjesingel 2
Nijmegen, Gelderland 6511 NS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-51872153
Bekijk de site van Locatie