Gezond Groeien met een Raad van Advies

Meeting Gelders Familiebedrijven Gilde

Als ondernemer komt er veel op u af: concurrentie, (technologische) innovaties, veranderende wet- en regelgeving en interne zaken zoals personeelsaangelegenheden en leiderschap. Bij familiebedrijven spelen daarnaast ook meer specifieke zaken een rol, waaronder opvolging en mogelijk conflicterende belangen van familie en bedrijf. Een Raad van Advies (RvA) helpt u om tijdig en accuraat in te spelen op al deze uitdagingen. En zo een gezonde en duurzame groei van uw onderneming te realiseren.

Op donderdag 8 december 2022 van 19.00 tot 21.30 uur vindt het seminar ‘Gezond Groeien met een Raad van Advies’ plaats in het AFAS Theater Leusden. Een avond vol wetenschappelijk onderbouwde inzichten, bruikbare adviezen en concrete praktijkvoorbeelden. Een must voor ondernemers die overwegen een Raad van Advies op te richten. Maar ook voor RvA-leden die meer toegevoegde waarde willen bieden aan de bedrijven die zij ondersteunen.

Laat u op een luchtige manier inspireren door de kennis, ervaring en best practices van CEO Capabel-adviseur Herman Molenaar, lector familiebedrijven Judith van Helvert-Beugels en enkele ondernemers.  Wissel ervaringen en inzichten uit met collega-ondernemers en RvA-leden. En ga na het seminar direct aan de slag met alle concrete informatie en tips.

Ga voor meer informatie en uw inschrijving naar: Seminar ‘Gezond Groeien met een Raad van Advies’ – CEO Capabel. Graag tot 8 december in Leusden.