Groeien met minder klanten

gfg bijeenkomst berko

Groeien met minder klanten – bijeenkomst 14 september

Op donderdag 14 september was het Gelders Familiebedrijven Gilde te gast bij Berko Kompressoren te Wijchen. Met ruim 45 medewerkers adviseert, verkoopt, installeert en onderhoud dit familiebedrijf compressoren in alle denkbare varianten voor de Nederlandse markt. Dit vindt plaats vanuit vestigingen in Wijchen, Drachten en Gorinchem. Om de beste maatwerkoplossingen te kunnen leveren laat Berko onder eigen label standaardcomponenten bij wereldwijd erkende producenten bouwen. Door eigen assemblage beschikt Berko over alle faciliteiten om iedere denkbare oplossing in eigen huis te realiseren. Berko levert maatwerk en stelt daarbij de klant – niet alleen in woord – maar vooral in daad centraal. Service in combinatie met passie zijn daarbij sleutelbegrippen. Directeur eigenaar Tom Kokke laat niet na zijn klanten te vertellen dat hun mening telt en streeft naar een voor iedere klant perfecte oplossing. Het streven naar perfectie heeft Tom niet van een vreemde. Founding father Paul Kokke is nog dagelijks zeer actief bij Berko betrokken evenals andere familieleden. Berko is dan ook een familiebedrijf pur sang. De toekomst visie van Berko is groei (uiteraard) maar de weg daar naar toe is bijzonder namelijk: minder klanten!. Berko wil partner voor klanten zijn en hen ontzorgen. Daarbij passen klanten met eenzelfde filosofie en houding.

Zoals te doen gebruikelijk bij bijeenkomsten van het Gilde is Berko daar door de andere leden stevig op bevraagd en levert dat interessante discussies op. Bijeenkomsten van het Gilde lenen zich daar bij uitstek voor immers we willen graag van elkaar leren, telkens weer.

Graag willen we dan ook Berko danken voor het voortreffelijke gastheerschap en wensen we hen succes bij de uitvoering van de gekozen koers!