Het Gilde is er ook in moeilijke tijden

het gilde is er ook in moeilijke tijden

Het Gilde is er voor familiebedrijven ook in moeilijke tijden. Dit is zo’n periode waarbij de kracht zichtbaar wordt door elkaar te helpen. En dat is op dit moment op vele plaatsen in onze maatschappij zichtbaar. Helpen, zonder daar iets voor terug te vragen. Een mooi gebaar!

Het Gilde is een platform voor familiebedrijven in Gelderland waar familiebedrijven elkaar ontmoeten, van elkaar leren en waar kennis en expertise worden gedeeld. Binnen het netwerk komen verbindingen tot stand die leiden tot inspiratie, vernieuwing en samenwerking.

Kennispartners

Zoals familiebedrijven kunnen rekenen op het Gilde, kan het Gilde dat ook op haar Kennispartners. Familiebedrijven kunnen ook nu rekenen op de kracht van het netwerk dat het Gilde vormt. Het aanbod van de kennispartners is één van de mogelijkheden.

Zo biedt Mazars Accountants en Adviseurs aan familiebedrijven een gratis second opinion op fiscale aangelegenheden. Dit kan goed van pas komen bij een waardering van het steunpakket van de overheid waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de Belastingdienst.

Dirkzwager Legal & Tax biedt een gratis adviesgesprek over allerlei juridische onderwerpen. Wellicht komt dat goed van pas in geval van opdrachtgevers die hun opdracht intrekken of niet betaalde rekeningen.

Ook ABNAMRO biedt een goed gesprek voor herstructurering van de financiële positie.

Tot slot zijn ook BeljonWesterterp (werving en selectie) en KplusV Organisatieadvies graag bereid met u mee te denken over bijvoorbeeld aanpassing van uw businessmodel op korte en op langere termijn.

Maak vooral gebruik van deze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, wij leggen graag de verbinding.

Bijeenkomsten

In verband met de nieuwe aangescherpte maatregelen om het Corona-virus een halt toe te roepen, zijn wij genoodzaakt om voorlopig (in ieder geval tot 1 juni) onze bijeenkomsten op te schorten. We hopen de bijeenkomsten op een later moment alsnog voor u te kunnen organiseren. Zodra hier meer over bekend is laten we het u weten.

Met vriendelijke groet,
Ben van Moerkerk en Hans Wennekes
directie Gelders Familiebedrijven Gilde