Nieuwe deelnemer van het Gilde

de beer group

Onlangs heeft de Beer Group zich aangesloten bij het Gilde.

We heten de gelijknamige broers Mark en René van harte welkom in ons midden en stellen hen graag even aan u voor.

De Beer Group is een internationaal opererende holding met verschillende dochterondernemingen in Nederland en Duitsland. Er zijn 2 kernactiviteiten:

  • Levering van eigen technische producten voor sanitair & cv. Dit zijn vooral afdichtingen, bevestigingen en kleine accessoires van kunststof en rubber, die geleverd worden naar de groothandel en bouwmarkten.
  • Kunststof spuitgieten, met als focusgebieden zachte kunststoffen, high-performance materials en transparante kunststoffen, voor o.a. de branches sanitair, automotive en duurzame energie. De klanten zijn OEMs in Europa, maar ook daarbuiten.

In een tijdsbestek van bijna 70 jaar is De Beer uitgegroeid tot een Europese marktleider op het gebied van dichtingen en sanitaironderdelen en een van de grotere kunststof spuitgieters. Nog steeds is De Beer in handen van de familie en ondertussen staat de derde generatie aan het roer.

Onder de bezielende leiding van Mark en René is het bedrijf zeer snel gegroeid, zowel autonoom als door overnames van leveranciers en branchegenoten. De Beer Group heeft 4 locaties in Nederland en Duitsland en werken er ongeveer 250 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal.

Het Gilde biedt Mark en René de mogelijkheid om te sparren met andere familiebedrijven over thema’s als groei, innovatie en ‘family business”.

Van harte welkom!