Nieuwe Gilde bijeenkomsten

Robbers & van den Hoogen

Er staan weer twee interessante bijeenkomsten op ons programma. Dinsdag 27 oktober zijn we te gast bij Marcel Donders van Wijnhuis Robbers & van den Hoogen en dinsdag 3 november bij onze kennispartner Dirkzwager.

27 oktober: Ronde Tafel | Uittreden familieleden

Marcel Donders, gastheer van deze avond, is ervaringsdeskundige. Hij zal op een persoonlijke wijze dit thema met een aantal collega ondernemers uit familiebedrijven bespreken. Uiteraard spelen hierin familiare zaken een rol maar ook de zakelijke/juridische componenten en vooral het streven naar continuïteit worden behandeld. Onze Ronde Tafel bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor familiebedrijven waardoor er in een besloten sfeer waardevolle kennis en ervaring worden gedeeld.

AANMELDEN

Ronde Tafel bijeenkomsten organiseren wij 4-6 keer per jaar, exclusief voor en door familiebedrijven. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00-21:00 en hebben een omvang van 8-10 deelnemers.

3 november: Themabijeenkomst | Governance van Familiebedrijven

Passende governance heeft toegevoegde waarde voor het familiebedrijf. Maar wat passend is, hangt van diverse factoren af. Governance in het familiebedrijf gaat namelijk over het besturen van en het toezicht houden op alle aspecten van het familiebedrijf. Elk familiebedrijf heeft al een bepaalde governance. De vraag is echter of deze past bij uw familie en bedrijf. Maakt de bestaande governance het ecosysteem van uw familiebedrijf sterker of zwakker? Onze kennispartners Dirkzwager heeft veel ervaring bij het meedenken over en de inrichting van governance. Juridische zaken, persoonlijke wensen en belangen staan daarbij voorop. U krijgt onder andere antwoord op de vragen hoe de regels naar goede procedures en afspraken is te maken en hoe u zorgt dat de procedures en afspraken worden nagekomen.

AANMELDEN

Themabijeenkomsten organiseren wij 4-6 keer per jaar, exclusief voor familiebedrijven en worden ingeleid door één van de kennispartners. Deze bijeenkomsten zijn van 19:00-21:00 en hebben een omvang van 8-10 personen.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen bij een van onze bijeenkomsten!