Nieuwjaarbijeenkomst Het Gilde 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst Het Gilde 2023

Een groot aantal Gelderse familiebedrijven verzamelden zich maandag 23 januari bij het familiebedrijf Robbers en Van den Hoogen. Er viel wat te vieren!

Niet alleen werd een toost uitgebracht op het nieuwe jaar maar tevens op de fusie tussen het Gelders Familiebedrijven Genootschap en het Gelders Familiebedrijven Gilde. De voorzitter van het bestuur, Laurens Stigter, benadrukte nogeens de overeenkomsten tussen beide partijen het meer dan logisch maakte om samen verder te gaan. De nieuwe naam wordt: Het Gilde, voor Gelderse familiebedrijven. Het Gilde telt ongeveer 100 deelnemers, allen familiebedrijven uit Gelderland. Het doel van het Gilde is niet alleen om partijen bij elkaar te brengen maar vooral om inspiratie op te doen, van elkaar te leren en waar mogelijk de onderlinge samenwerking op te zoeken.

De avond kon zich verder verheugen in een indrukwekkend betoog van Jan Terlouw. Het publiek luisterde ademloos naar zijn inzichten als wetenschapper en politicus over mens, milieu en maatschappij. Zijn boodschap was kristal helder: als we de mensheid willen redden is het nog niet te laat. Laten we niet wachten op de politiek maar zelf het heft ter hand nemen.

De bijeenkomsten van Het Gilde zijn vrij toegankelijk voor leden. Het lidmaatschap is voorbehouden aan Gelderse familiebedrijven. Veel bijeenkomsten worden gepland op locatie van familiebedrijven. Zo staan er bezoeken op de rol bij CCV, Rotra en MetaGlas.

Interesse? Neem contact met ons op.

Bekijk hier een sfeerimpressie:

Deze slideshow vereist JavaScript.