De partners van het Gilde

Dankzij de inzet van onze kennispartners ABN AMRO Bank, Mazars, KPMG, Nysingh en Rabobank kunnen familiebedrijven extra expertise inzetten zonder dat daar direct kosten aan verbonden zijn. Zo zullen deze partners met regelmaat belangrijke informatie delen en minimaal eens per jaar vanuit hun expertise een workshop verzorgen.

ABN AMRO

Wij zijn erg trots om kennispartner te mogen zijn van het Gilde. Familiebedrijven zijn de aanjagers van onze economie en dat over de afgelopen eeuwen tot nu toe en in de toekomst. Om hier als bank een rol in te mogen spelen maakt ons trots. Wij hebben uiteraard een ruim pallet aan diensten die u kan vinden op onderstaande website. Producten en diensten ABN AMRO – Wat we onze klanten bieden – ABN AMRO Bank

Wat kunnen wij specifiek voor u als ondernemer in privé en zakelijk betekenen?

  • Uw bedrijf en uw privé situatie communiceren met elkaar. Een integrale aanpak bieden wij daarom vaak aan onze relaties aan. U geeft aan waar die integratie ophoudt en een “Chinese wall” wordt neergezet.
  • Onze samenleving zit vol in transitie. Transitie op alle aspecten van energie, sociaal en besturing (ESG). Wij hebben als aandachtspunt dat wij onze klanten willen helpen in deze transitie omdat wij dit als belangrijkste pijler hebben in onze strategie:
    Banking for Better, for Generations to Come.
    Generations een thema dat ook zo belangrijk is in het familiebedrijf.
  • Wij verdiepen ons al jaren in de verschillende sectoren om met deze inzichten tot betere advisering te komen. 

Dus wilt u graag in gesprek met ABNAMRO over ondernemer en ondernemerschap, of over transitie of over uw sector neemt u dan alstublieft contact op met Henk Simon of Rob de Haas. Wij proberen altijd met tenminste 1 ABNAMRO gezicht aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten van het Gilde.

henk simon - abnamro

Henk Simon
Tel: +31651478843
E-mail: henk.simon@nl.abnamro.com    

 

 


rob de haas - abnamro

Rob de Haas
Tel:+31651224786
E-mail: rob.de.haas@nl.abnamro.com    

 

 

 

Mazars

Mazars biedt deelnemers van het Gilde een gratis second opinion op fiscale aangelegenheden en de Quickscan voor optimalisatie van werkprocessen.