De partners van het Gilde

Dankzij de inzet van de vijf kennispartners BeljonWesterterp, ABN AMRO Bank, Mazars, Dirkzwager en KplusV binnen het Gilde, kunnen familiebedrijven extra expertise inzetten zonder dat daar direct kosten aan verbonden zijn. Zo zullen deze partners met regelmaat belangrijke informatie delen en minimaal eens per jaar vanuit hun expertise een workshop verzorgen.

Mazars

Mazars biedt deelnemers van het Gilde een gratis second opinion op fiscale aangelegenheden en de Quickscan voor optimalisatie van werkprocessen.

Dirkzwager

Dirkzwager advocaten en notarissen biedt deelnemers van het Gilde een gratis adviesgesprek over een juridisch onderwerp zoals bedrijfsopvolging / familiestatuten aan en een gratis lidmaatschap van de juridische bibliotheek.

ABN AMRO Bank

ABN AMRO Bank biedt deelnemers van het Gilde gratis deelname aan de Business Innovation Workshop (2-daagse) waarbij verdieping wordt gemaakt op verduurzaming in het businessmodel. Tevens vrijblijvende en kosteloze informatiegesprekken over financiering van een overname, over vermogensstructurering, estate planning, beleggen, financieren van zowel de eigen woning als commercieel verhuurd vastgoed.

BeljonWesterterp

BeljonWesterterp biedt deelnemers van het Gilde een gratis adviesgesprek over governance. Ook kunnen deelnemers een maatwerk assessment voor bedrijfsopvolgers tegen een gereduceerd tarief (25% korting op normale tarief van €2.500) afnemen. Daarnaast is er een gratis gesprek over de selectie van een bedrijfsopvolger.

KplusV

Biedt deelnemers van het Gilde een gratis eerste strategiesessie aan (3-4 uur). Normaliter is slechts de intake van ca 1 uur gratis en is de rest betaald (a €150/uur).