De partners van het Gilde

Dankzij de inzet van de vijf kennispartners ABN AMRO Bank, CFO Capabel, Dirkzwager, Bright Group en Mazars binnen het Gilde, kunnen familiebedrijven extra expertise inzetten zonder dat daar direct kosten aan verbonden zijn. Zo zullen deze partners met regelmaat belangrijke informatie delen en minimaal eens per jaar vanuit hun expertise een workshop verzorgen.

ABN AMRO Bank

ABN AMRO Bank biedt deelnemers van het Gilde gratis deelname aan de Business Innovation Workshop (2-daagse) waarbij verdieping wordt gemaakt op verduurzaming in het businessmodel. Tevens vrijblijvende en kosteloze informatiegesprekken over financiering van een overname, over vermogensstructurering, estate planning, beleggen, financieren van zowel de eigen woning als commercieel verhuurd vastgoed.

CFO Capabel

CFO Capabel helpt (familie-)bedrijven bij het verbeteren van de financiële gezondheid en toekomstbestendig door de inzet van pragmatische en gedreven CFO’s op partimebasis. CFO Capabel biedt de deelnemers van het Gilde het volgende aan:

  • Een gratis Compact Scan aan. Een bedrijfsbrede scan om het verbeterpotentieel vast te stellen op de werkvelden: strategie, financiële gezondheid, organisatie op orde en in control zijn.
  • Gratis adviesgesprek bij de inrichting van een Raad van Advies of raad van commissarissen.

Dirkzwager

Dirkzwager advocaten en notarissen biedt deelnemers van het Gilde een gratis adviesgesprek over een juridisch onderwerp zoals bedrijfsopvolging / familiestatuten aan en een gratis lidmaatschap van de juridische bibliotheek.

Bright Group

  • Biedt deelnemers per bedrijf 1 gratis CVI assessment en gesprek aan.
  • Korting van 15% op alle (online) CVI assessments
  • Een gratis TEAM scan met behulp van de CVI
  • Een gratis sparringsessie over vraagstukken met een van onze professionals

Mazars

Mazars biedt deelnemers van het Gilde een gratis second opinion op fiscale aangelegenheden en de Quickscan voor optimalisatie van werkprocessen.