Nieuw bestuur Gelders Familiebedrijven Gilde stelt zich voor

Het platform waar Gelderse familiebedrijven elkaar ontmoeten heeft per vandaag een nieuw bestuur.

Volledig uit eigenaren

Initiatiefnemers Michel Matthijsse, Ben van Moerkerk, Paul Hofstede en Hans Wennekes hadden vier jaar geleden voor ogen om ooit een bestuur op te richten voor het Gilde dat volledig uit eigenaren van aansprekende Gelderse familiebedrijven zou bestaan. Vandaag is dat ook gelukt!

Met het aantreden van Remco Vos (o.a. eigenaar van De Klok Logistics), Marcel Visser van Visser Duiven, Marcel Donders van Robbers en van den Hoogen, Remko Mathijssen van MHB en Fons Eijkelkamp van Koninklijke Eijkelkamp staat er een bestuur dat mede vorm kan geven aan de invulling van een nog aantrekkelijker platform voor Gelderse bedrijven. Zij worden binnen de organisatie van evenementen ondersteund door Monique Mars, Ben van Moerkerk en Hans Wennekes.

Familiebedrijven Award 2019

Het Gilde organiseert jaarlijks bijeenkomsten bij en voor familiebedrijven waar men collega-directeuren kan ontmoeten en waar kennis over het ondernemen binnen een familiebedrijf wordt gedeeld. Een van de hoogtepunten zal dit jaar weer de verkiezing, op 20 november, van het beste Gelderse familiebedrijf zijn.
Aanmelden voor deze Familiebedrijven Award 2019 kan nog via de site van het Gilde.

Onderstaand treft u het volledige persbericht en de foto van het bestuur.