Roofvogelworkshop – Pak je vleugels op

Bewuste en onbewuste communicatie

Je intentie en gevoelens hebben altijd effect op de omgeving.

We reageren allemaal intuïtief en onbewust op elkaar, zonder dat mee te nemen in onze bewuste communicatie via woorden en lichaamstaal. Het is de informatie van wie wij op het ogenblik zijn. Als je niet bewust bent van je binnenwereld (intenties, gevoelen en gedachten), dan weet je ook niet wat je uitstraling/energie is en krijg je reacties van je omgeving die je niet begrijpt. Problemen die steeds maar weer terugkomen, zijn vaak afkomstig uit het gebied van uitstraling/energie. Hoe groter het verschil tussen wie je bent en hoe je doet, hoe meer spanningen en weerstand jij en de ander ervaren.

Dat verschil laten roofvogels feilloos zien. Terwijl je bezig bent, dien je in contact te staan met jezelf, om te ervaren en bewust te worden van je binnenwereld. En je niet alleen te richten op wat je doet.

Pak je vleugels op

Op 24 juni organiseert Bright de roofvogelworkshop ‘Pak je vleugels op’. Een team van roofvogels en trainers geeft glashelder feedback op jouw unieke uitstraling. Je krijgt op een zeer tastbare manier inzicht in jouw manier van communiceren en het effect daarvan op jou en je omgeving. Echt communiceren en leidinggeven gaat om echt contact maken met jezelf en de ander! De workshop is in de omgeving van Soest, van 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur en is inclusief lunch.

Wil jij leiderschap over jezelf nemen en jezelf trainen om te leiden vanuit je intenties? Meld je dan aan via onze website of stuur een e-mail naar office@bright-inc.nu.