Uitnodiging Ronde Tafel bijeenkomst 8 december

MHB Stalen ramen en deuren

Het Gelders Familiebedrijven Gilde organiseert op 8 december 2020 een ronde tafel bijeenkomst rondom het thema ‘groeien op buitenlandse markten’.

Sprekers: Remko & Simon Mathijssen

Remko Mathijssen, DGA van MHB uit Herveld, schuift tijdens de ronde tafel bijeenkomst zijn neef Simon Mathijssen naar voren om u mee te nemen in de avonturen dat zij beleven op de Amerikaanse markt. Na successen in Europa, zijn de VS een belangrijke afzetmarkt geworden. Simon, directeur van de divisie buitengevels, vertelt graag hoe MHB de export van stalen gevels in korte tijd vorm heeft kunnen geven. De verschillende buitenlanden voorzien nu al in 50% van de omzet van de Business Unit Buitengevels.

De ronde tafel bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor Gelderse familiebedrijven en hebben daarmee een besloten karakter, waar volop ruimte is voor vragen en het delen van ervaringen. Gezien de huidige corona maatregelen hebben wij besloten de bijeenkomst bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen in Arnhem te houden. Daar kunnen we in een veilige omgeving maximaal 8 gasten ontvangen.

Meld u snel aan, het aantal plekken is beperkt.

De ronde tafel bijeenkomst bestaat uit maximaal 8 andere dga’s van Gelderse familiebedrijven en is gratis toegankelijk voor deelnemers van het Gilde.