Uw bedrijfsmodel optimaliseren? Doe mee met de carrousel!

gfg carrousel

Wij maken werk van vernieuwen.

Zeker in deze tijd zijn vernieuwingen belangrijk voor de toekomst van uw bedrijf. Door te vernieuwen zorgt u voor continuïteit en rendement, blijven bestaande én nieuwe klanten geïnteresseerd in uw producten en diensten. En is uw toekomst financieel zeker. Probleem is dat tijd en aandacht voor vernieuwing vaak ontbreken. Lopende orders gaan voor en die belangrijke vernieuwing komt later wel…

Wij stellen juist uw toekomstplannen centraal, maken van later nu en helpen u vernieuwen.

Aandacht voor uw toekomst; de carrousel!

Stilstaan bij uw toekomst doen we bijvoorbeeld in een zeer effectieve carrousel. Een serie bijeenkomsten met 4 collega-ondernemers, waarin alles draait om de vernieuwingskansen van de gastheer. Iedere ondernemer is één keer de gastheer van wie de ondernemingsvraag centraal staat. Vandaar de naam carrousel. Tijdens de bijeenkomsten krijgt u de kans om uw eigen kansen en hindernissen te bespreken, maar adviseert ook de anderen. Dat werkt, want wie begrijpt u beter dan een collega in dezelfde positie?

Resultaten

De ervaring heeft ons geleerd dat de sterke focus van de deelnemers en de ongedwongen sfeer voor resultaten zorgt. U krijgt frisse ideeën en helpt elkaar bij het doorhakken van knopen. Uiteraard vinden deze sessies plaats wanneer u dat wilt, doorgaans aan het eind van de middag met een eenvoudige broodmaaltijd. Want wij weten het: het werk gaat gewoon door!

Bescheiden bijdrage

Uw belangrijkste bijdrage is tijd en aandacht. Als deelnemer bent u bovendien verzekerd van geïnspireerde collega-ondernemers, ervaren ondersteuning en nieuwe inzichten. We moeten wel kunnen rekenen op uw komst naar alle bijeenkomsten. Anders laat u uw collega ondernemers in de kou staan. De kosten bedragen € 375,- per deelnemer, voor dat bedrag woont u 4 sessies van anderen bij en staat u zelf één keer centraal. Verder zijn er geen kosten verbonden aan de deelname!

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.