Voucherbijdrage Gelderse Groeiversneller tijdelijk verhoogd

De Gelderse Groeiversneller voucherbijdrage

De Groeiversneller van Oost NL, is er voor alle Gelderse mkb-bedrijven met de potentie en ambitie om te groeien in werkgelegenheid, en die met vernieuwing een bijdrage leveren aan één van de maatschappelijke uitdagingen.

Financiering beschikbaar

Vanuit De Groeiversneller is er financiering beschikbaar in de vorm van een voucher voor advieskosten, een starterslening en een groeiondernemingen-lening. Een voucher kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het inhuren van een organisatieadviseur, het inkopen van expertise voor marktonderzoek, financieel advies of specifieke kennis van techniek.

Tijdelijk verhoogd

Vanwege de huidige economische crisis is de voucherbijdrage in de advieskosten tijdelijk van 50% naar 80% verhoogd met een maximum van € 16.000 (dit is normaliter € 10.000). Onze partners worden binnen deze financiering ook gezien als organisatie-adviseur. Interesse? Bel of mail ons over uw specifieke groei-, vernieuwing- of maatschappelijk uitdagingen.

Over Oost NL

Oost NL heeft veel netwerkpartners en kent hun diensten. Ook hebben zij aansluiting met nationale groeiprogramma’s zoals NL Groeit. Zij bespreken met u wat nodig is en verwijzen u naar de juiste partijen. Oost NL voert het programma uit in nauwe samenwerking met partners binnen Gelderland zoals Foodvalley NL, Health Valley, de Regionale Centra voor Techniek of Kiemt.

MEER INFORMATIE