Michel Matthijsse

Michel Matthijsse

Voorzitter

Bij familiebedrijven komen relationele en rationele aspecten samen. Geld en gevoel. Bedrijfskunde en Psychologie. En dat boeit mij enorm. Telkens twee aspecten die niet op één weegschaal gewogen kunnen worden, maar waar de ondernemer wel mee te doen heeft. Daar help ik DGA’s mee. Specifiek gaat het vaak om De Juiste Man Op de Juiste Plaats (competentiemanagement), Bedrijfsoverdrachten en fusies en het managen van de familie.

Stuur een mail naar Michel
06 46 11 24 69

Ben van Moerkerk

Ben van Moerkerk

Secretaris

als ervaren ex-bankier, ondernemer en toezichthouder help ik ondernemers graag met het structureren en arrangeren van hun bedrijfsfinanciering, de strategische koers te bepalen en te bewaken

Stuur een mail naar Ben
06 53 37 78 02

Hans Wennekes

Hans Wennekes

Penningmeester

Bij verschillende familiebedrijven verantwoordelijk voor verkoop en communicatie met klanten. Daar vooral geleerd dat verkoop die zijn oorsprong vindt in kern van de organisatie altijd het best rendeert. De antwoorden op de vraag waarom wij de dingen doen die we doen, is essentieel. Daar de juiste invulling aan geven met instrumenten en de inzet van personeel is voor mij het mooiste vak van de wereld. Mijn motto is de juiste klanten vinden en aan je binden!

Stuur een mail naar Hans
06 51 87 21 53

Wilt u contact opnemen? Vul onderstaand formulier in of mail / bel 1 v.d. bestuursleden.