Deelnemer worden van het Gelders Familiebedrijven Gilde

Familie bedrijven only

Vanuit de gedachte dat delen vermenigvuldigen is, brengt het gilde 4 tot 5 keer per jaar Gelderse familiebedrijven bij elkaar. De bijeenkomsten hebben altijd een item in de vorm van een relevant thema voor familiebedrijven. Onder leiding van gespecialiseerde sprekers en aangevuld met praktijk vraagstukken door een deelnemer uit het gilde. Daarnaast gaat het er om elkaar te ontmoeten en elkaar te leren kennen. Nog belangrijker is het dat we van elkaars ervaringen kunnen leren. Ieder bedrijf heeft zo haar eigen uitdagingen en ervaringen. We maken elkaar sterker door te delen. Dat begint daar waar we elkaar ontmoeten in een vertrouwde omgeving.

Welkom bij het gilde

Door het formulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar het adres wat er op staat wordt u deelnemer in 2018 en bent u altijd welkom op de georganiseerde bijeenkomsten in Gelderland.

Een mailtje sturen met verzoek om een afspraak te maken kan natuurlijk ook. Deelnemers van het gilde zijn middelgrote familiebedrijven uit de provincie Gelderland en binnenkort ook Overijssel. De bezoekers zijn uitsluitend de DGA´s vanaf de tweede generatie en vaak ook de opvolgers.

Voor €500,- (ex btw) bent u ook van de partij in 2018.