Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Familiebedrijven Award 2022

22 november @ 18:00 - 21:00

familiebedrijvenaward 2022

Let op: nieuwe datum!

Op 22 november organiseren we voor de vierde keer de bekendmaking van de beste familiebedrijven van Gelderland. Tijdens deze feestelijke avond en te midden van de familie en collega ondernemers worden de finalisten bekend gemaakt. Iedere finalist krijgt de mogelijkheid het bedrijf ook middels een film te presenteren aan alle gasten. In de aanloop naar de definitieve verkiezing wordt in de verschillende media ruime aandacht besteed aan de genomineerde bedrijven. De jury zal uiteindelijk de twee winnaars bekend maken.

Twee winnaars omdat we dit jaar het anders gaan doen. Voorheen werd er eigenlijk niet gekeken naar de omvang van het familiebedrijf. Nu maken we op veler verzoek onderscheid tussen familiebedrijven met maximaal 50 personeelsleden en bedrijven die groter zijn.

De eerdere winnaars, Hilvers Bakkers, DKC Installatie Techniek en Van Werven Infra, zijn als best presterende familiebedrijf van Gelderland niet alleen beoordeeld op hun economische prestaties, maar vooral ook op hun maatschappelijke impact. Daarmee geven we aandacht aan de niet altijd even zichtbare rollen die familiebedrijven vervullen. Zowel sociaal als economisch hebben zij een belangrijke inbreng voor een meer duurzame wereld!

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zullen 2 prijzen worden uitgereikt.

Zowel het familiebedrijf dat meer dan 50 medewerkers heeft als ook de kleinere familiebedrijven dingen in twee aparte categorie├źn mee naar een titel het Beste Familiebedrijf van Gelderland 2022.

De uitreiking zal geschieden door de Commissaris van de Koning de heer John Berends en de gedeputeerde met economie in haar portefeuille mw. Helga Witjes.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden om aanwezig te zijn via onderstaand formulier.

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gelders Familiebedrijven Gilde

Locatie

Huis der Provincie
Markt 11
Arnhem, 6811 CG
+ Google Maps